Sponsorizari

CE Oltenia isi asuma responsabilitatea sociala ca o initiativa corporativa liber aleasa, dincolo de obligatiile economice si legale fata de mediile sociale in care isi desfasoara activitatea.

CE Oltenia sustine, cel putin financiar, urmatoarele actiuni:

– Sprijinirea unor programe educationale pentru tineri prin colaborarea cu universitati si institutii de cercetare din diferite zone geografice, precum si cu organisme stiintifice si profesionale;

– Sustinerea performantei si talentului in activitatile culturale si sportive, in limita cheltuielilor prevazute in bugetul de venituri si cheltuieli.

EXEMPLE:

PREMIEREA ELEVILOR OLIMPICI

Olimpicii gorjeni care au obtinut rezultate deosebite la concursurile si olimpiadele scolare au fost rasplatiti pentru meritele lor. Sponsorul principal al festivitatii de Premiere a Excelentei in Invatamantul Gorjean ( 2013,2014 ), a fost Complexul Energetic Oltenia.

  • Dumitru Călugăru, elev în clasa a XI-a la Colegiul National „Tudor Vladimirescu“ din Targu Jiu, medaliat cu aur la Olimpiada Internationala de Chimie „Dimitri Mendeleev“, editia 2014, caruia i s-a oferit si un loc de muncă în cadrul companiei, dupa terminarea facultatii. De-a lungul timpului a mai obtinut numeroase premii atat la concursuri nationale cat si internationale.

SUSTINEREA PERFORMANTEI SI A TINERELOR TALENTE

CE Oltenia a asigurat transportul si cazarea juniorilor echipei de fotbal A.S. PRIMAVERA Tg.Jiu pentru participarea la competitia internationala SANT VICENÇ care s-a desfasurat la Barcelona, in luna octombrie 2013.
Echipa A.S. PRIMAVERA Tg.Jiu a terminat competitia pe podium, clasandu-se pe locul al II-lea, iar Malaele Roberto a obtinut certificatul de golgheter al turneului.
Acceptand rolul pe care-l detine in fata asteptarilor de ordin social, CE Oltenia a oferit acestor copii posibilitatea de a triumfa in cadrul unui turneu international.

• Scarlat Marin, masinist instalatii electrice Sectia Concasare din cadrul SE Turceni.
Practica atletismul de performanta din anul 1993.
A obtinut peste 50 de medalii la campionatele nationale si balcanice, dintre care cel putin 10 au fost acordate pentru ocuparea locul I.
A participat la:
– Campionatul Mondial de la Sidney, Australia, in anul 1998, la categoria juniori.
– Competitia de la Zagreb, Croatia, in perioada 6-7 septembrie 2013, unde s-a clasat pe locul IV.
– Campionatul National Sosea, Pitesti, in data de 10.05.2014, unde a obtinut locul I, la proba de 10.000m.
– Ultima competitie la care a participat a fost in Bucuresti, International Half Marathon, in perioada 17-18.05.2014, unde a obtinut locul I.

Andreea Munteanu, gimnasta din Bustuchin, care a obtinut medalia de aur la barna si pe cea de bronz la sol, in cadrul concursului de gimnastica artistica „Trofeo Citta di Jesolo”, de la Treviso (Italia).

Elena Hasna, merge la concursuri din anul 2010, de la varsta de 9 ani. De fiecare data a urcat pe podium castigand premii si trofee. Pana in prezent a participat la aproximativ 40 de concursuri. Cele mai importante:

– In anul 2012 a participat la International Art Festival ”TRIXIE” festival international de muzica usoara din Bulgaria, unde au partcipat 8 tari in concurs, aproximativ 500 de copii si a obtinut locul I la categoria ei de varsta;
– In anul 2013 s-a calificat la cele mai mari concursuri de la noi din tara: Mamaia Copiilor si Festivalul International Delfinul de Aur unde a obtinut marele trofeu; a participat la concursul Next Star unde a castigat finala de popularitate, dar si un inceput fulminant al unei cariere muzicale;
– In 2014 a avut 5 spectacole in Franta (Strasbourg, Belfort).

DERULAREA DE PROIECTE IN PARTENERIAT CU UNIVERSITATILE DIN BUCURESTI, CRAIOVA SI TARGU JIU

In cadrul sucursalelor CE Oltenia se deruleaza o serie de programe de colaborare cu Universitatile din Bucuresti, Craiova si Targu Jiu in vederea imbunatatirii competentelor studentilor care urmeaza specializari in domeniile: informatica, calculatoare si tehnologia informatiei, inginerie electronica si telecomunicatii, realizand o corelare a cunostintelor teoretice acumulate in timpul studiilor superioare cu cerintele pietei muncii, prin participarea la stagii de practica in companii de profil tehnologic.

De asemenea, se desfasoara parteneriate pentru elaborarea unor studii tehnico-economice privind modalitati de optimizare a unor indicatori de functionare specifici procesului tehnologic al centralelor electrice.

• In 2014, Universitatea Constantin Brancusi, a participat la concursul international cu doua cereri de brevet de inventie elaborate in cadrul proiectului „Noi materiale de constructii obtinute prin reciclarea eco-sustenabila a deseurilor industriale — EcoWASTES”.
În competiție au fost înscrise 300 invenții din 16 țări.
Unul dintre brevete a câștigat medalia de aur, iar celălalt, medalia de argint.
Proiectul este implementat de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu în parteneriat cu S Complexul Energetic Oltenia SA.

Sponsorizari  2014

Sponsorizari 2015

Sponsorizari 2016