CE OLTENIA SE NUMARA PRINTRE SOCIETATILE FARA DATORII LA STAT

Data: 3-03-2017

CE Oltenia a achitat toate obligatiile fiscale catre Bugetul Consolidat al Statului, fapt confirmat prin Certificatul de Atestare Fiscala emis de ANAF in data de 27.02.2017, care arata ca societatea figureaza cu suma de 0 lei ca si obligatii de plata si/sau sume de rambursat la data de 31.01.2017.

Mentionam ca societatea nu inregistreaza nici obligatii de plata restante catre bancile finantatoare privind rambursarea de rate, dobanzi si comisioane, iar obligatiile de plata catre furnizori se afla in termenele scadente de plata, conform prevederilor contractuale, reprezentand obligatii curente.

De asemenea, CE Oltenia si-a indeplinit obligativitatea de conformare privind achizitionarea certificatelor de CO2 aferente productiei de energie realizate in anul 2016.

Acoperirea tuturor acestor costuri s-a datorat unui comportament echilibrat în gestionarea resurselor,  o politica financiara extrem de prudenta fiind necesara in continuare, in contextul obligatiilor bancare pe care le are CE Oltenia ca urmare a creditelor accesate pentru implementarea proiectelor de mediu in cadrul tuturor sucursalelor energetice.